Toegankelijkheid

Overzicht van kinder- en jeugdtelevisie gestart in 2014
 
Aap Poot Pies (2014)

Aap Poot Pies (2014)

Aap Poot PiesOmschrijving

Nederlandse kleuterserie over de kinderen Appie en Aisia die beurtelings mee mogen met hun vader Luc, die als verzorger in dierentuin Artis werkt.

 

Brugklas (vanaf 2014)

BrugklasOmschrijving

Nederlandse jeugdsoap over het wel en wee van leerlingen tijdens het eerste jaar van de middelbare school.
 
 

D5R (2014)

D5ROmschrijving

Vlaamse jeugdsoap over het wel en wee van vijf middelbare scholieren in Vilvoorde; de titel wordt uitgesproken als 'de vijver'.
 
 

Freeks wilde wereld (vanaf 2014)

Freeks wilde wereldOmschrijving

Dierenprogramma voor de jeugd waarin de enthousiaste bioloog Freek Vonk de hele wereld afreist op zoek naar unieke diersoorten en geeft daarbij tips hoe je kunt overleven op de soms ruige en afgelegen plekken die hij aan het verkennen is.

 

Jill (vanaf 2014)

JillOmschrijving

Creatief jeugdprogramma rond Jill Schirnhofer die met haar eigen stijl tips & tricks geeft als het gaat om tekenen, knutselen, mode, kokkerellen en lifestyle in haar en jouw kleurrijke wereld waar alles mogelijk is.

 

Verborgen Eiland, Het (2014)

Het Verborgen EilandOmschrijving

Nederlandse jeugdserie over een gezin dat tijdens een zeiltocht vast komt te zitten op een geheimzinnig onbewoond eiland in de Waddenzee.
 
 

Vrolijke Kerst (2014)

Vrolijke KerstOmschrijving

Nederlandse kinderserie over de rijke familie Vrolijk, die in aanloop naar Kerstmis wegens financiële problemen het huis uit wordt gezet.

 

Welkom bij de Romeinen (2014)

Welkom bij de RomeinenOmschrijving

Nederlandse jeugdserie waarin presentatrice Dorine Goudsmit met bekende Romeinense gasten die al eeuwen dood zijn in een komische talkshow terugkijkt op de Romeinse oudheid; vervolg op Welkom in de Gouden Eeuw en gevolgd door Welkom in de IJzeren Eeuw, Welkom in de Jaren 60en Welkom in de Middeleeuwen.