Toegankelijkheid

Skip to main content

Kameleon 2, De (DVD)

DVD: Kameleon 2

Uitgever: Bridge Entertainment
Speelduur: 105 minuten
Jaar: 2005

Beschrijving

In Kameleon 2 dreigen de bewoners van Lenten de dupe te worden van een op geld beluste aannemer die een snelweg en een villawijk wil aanleggen in het rustieke dorpje. Dit bouwproject zal ten koste gaan van een aantal boerderijen, maar ook van de molen De Woudaap, het symbool van Lenten! Als de plannen uitlekken is het hele dorp in rep en roer.

Zelfs binnen het gezin van Hielke en Sietse Klinkhamer laaien de discussies over de veranderingen hoog op. Met de komst van de aannemer gebeuren er vreemde dingen in het dorp die ook de tweeling niet ontgaan. Zo wordt Marieke, het nieuwe vriendinnetje van Hielke en Sietse, opzettelijk in het water gegooid. De tweeling kan haar nog maar net redden van verdrinking, maar de astma waar Marieke aan leidt verergert hierdoor. Ze kan alleen nog genezen in een duur Zwitsers kuuroord.

Haar moeder kan dat echter niet betalen. Ook zij is de dupe van de nieuwe bouwplannen, omdat ze haar huis en daarmee hun inkomsten dreigt te verliezen. Hielke en Sietse besluiten meteen tot actie over te gaan, maar of de tweeling het dorp én het leven van Marieke kan redden, dat is nog maar de vraag.

Bestel bij Bol.com

Bridge Entertainment