Toegankelijkheid

Skip to main content

NIEUW: Download & Speel de KinderTV Pub-Quiz!

Download & Speel de KinderTV PubQuiz!De KinderTV Geheugen PubQuiz laat vrienden en gasten samenkomen in een levendig café om hun kennis te testen en te strijden om de titel: KinderTV Quiz-kampioen. Maar je kunt onze nostalgische quiz natuurlijk ook thuis met vrienden en familie spelen.

Alle pakketten bevatten 10 uiteenlopende vragen over kinder- en jeugdtelevisie uitgezonden op de Nederlandse televisie tussen 1952 en 2023. Inmiddels zijn er in totaal 50 vragen verdeeld over 5 rondes en volgen er meer die ook GRATIS als PDF-pakket te downloaden zullen zijn, inclusief scoreformulieren en de antwoorden. Houd onze website daarom dus goed in de gaten.

De spelregels en bijbehorende (nostalgische) prijzen mogen jullie zelf bedenken, wat deze pubquiz natuurlijk nog leuker maakt.

Werk samen, brainstorm en lach om de onverwachte wendingen. Terwijl de quizmaster de vragen voorleest, stijgt de spanning naarmate de finale nadert. De KinderTV PubQuiz is een avond vol nostalgie, plezier en competitie. Perfect voor iedereen die houdt van een uitdaging en een goede tijd met vrienden en familie.

Alvast veel plezier!

KLIK HIER OM JE GRATIS PUBQUIZ-PAKKET TE DOWNLOADEN

Liever alleen spelen?

KLIK DAN HIER VOOR ONZE ONLINEQUIZ