Toegankelijkheid

Skip to main content

Dik Trom, De avonturen van (3-DVD)

DVD: De avonturen van Dik Trom (3-DVD)

Uitgever: Weton Wesgram
Speelduur: 180 minuten (3 discs)
Jaar: 2010
 
Beschrijving
 

Dik Trom en het circus
Het is weer zomervakantie en Dik Trom en zijn kornulten trekken er weer op uit om te ravotten en dolle dwaze streken uit te halen. Het hoogtepunt is wel het cirus. Dik weet 3 minuten lang op een koppige ezel te blijven zitten en wint daarmee een prijs. In plaats van een tweedehands fiets te kopen, geeft de goedhartige Dik het geld aan oude kee, een oud vrouwtje uit het dorp, omdat zij anders haar huisje niet meer kan betalen. Tot de grote schrik van Dik wordt het geld eerst nog gestolen. Dik en zijn vrienden gaan op jacht en vangen de boef.

Avonturen van Dik Trom
Dik Trom is een klein dik kereltje dat maar aan twee dingen kan denken; eten en kattekwaad. Hij eet de hele dag door. Meestal heeft hij wel zin in een appeltje en als hij er geen heeft, gaat hij er wel stiekem een jatten. Samen met zijn vriendjes haalt hij het leukste kattekwaad uit, waarmee ze de politiemeester bijna tot wanhoop drijven!

Dik Trom knapt 't op
Dik Trom en zijn vriendjes hebben vakantie en ze vermaken zich prima. Ze verzinnen van alles om de tijd door te komen. Ze vissen, maken houten karrren, schieten pijl en boog en halen een hele hoop kattekwaad uit. Ook veldwachter Flipse is niet veilig voor hun grollen. Ze hebben zoveel lol, dat niemand, zelfs geen pestkop, dit kan verstoren. Ze hopen wel dat ze deze vakantie nog iets spannends meemaken. Plots vinden ze een spookhuis. Zou dat eng genoeg zijn?

Bestel bij Bol.com

Weton-Wesgram