Toegankelijkheid

Skip to main content

Club van Sinterklaas 4-Pack, De (DVD)

DVD: De Club Van Sinterklaas 4-pack

Uitgever: Dutch Filmworks
Speelduur: 225 minuten
Datum: 2017

Beschrijving 

DVD 1: De Pietenschool
Welk kind wil nou niet ontdekken hoe je een zwarte Piet wordt? Maar ja, daarvoor moet je wel binnengelaten worden op het kasteel van Sinterklaas! Dit jaar geeft Sinterklaas één kind de kans om deze droom waar te maken. Ergens in Nederland is een Gouden Pepernoot verborgen. Wie 'm vindt kan naar de Pietenschool in Spanje. Maar als er twee Gouden Pepernoten gevonden worden, moeten de Pieten zowel Coole Piet-fan Lucas als een geheimzinnige man meenemen naar het kasteel. Wie haalt het Pietenexamen en mag dit jaar met Sinterklaas mee op de boot naar Nederland?

DVD 2: Het Pratende Paard
De Club van Sinterklaas 3 wordt opnieuw een doldwaas en spannend avontuur. Net als ieder jaar maken Sinterklaas en de Pieten zich klaar voor hun tocht naar Nederland maar bij de voorbereidingen gaat er van alles mis. Muziekpiet heeft stemproblemen en dus maakt profpiet een drankje. Maar per abuis drinkt het paard van Sinterklaas dit op; met alle hilarische volgen van dien. Lukt het de Pieten toch nog om alles op tijd gereed te maken voor het Sinterklaasfeest?

DVD 3: De Verdwenen Schoentjes
Sinterklaas en de Clubpieten hebben een lekker druk jaar: nog nooit werden er zoveel schoentjes gezet! Maar slechterik Kornee (Tom Audenaert) wil het Sinterklaasfeest verpesten. Door een foutje kreeg hij vroeger nooit een cadeautje van Sinterklaas. Om wraak te nemen heeft hij Moepies gemaakt, een nieuw soort speelgoedknuffel. De grappige Moepies moeten van Kornee de cadeautjes uit de schoentjes van de kinderen stelen. Als op een ochtend niet alleen de cadeautjes maar ook alle schoentjes weg zijn krijgen de Pieten de schuld. Sinterklaas snapt er niks van. Zal het op tijd goedkomen?

DVD 4: Geblaf op de Pakjesboot
Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde 'blafspray' over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de 'blafhoest', waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen? 

Bestel bij Bol.com

Dutch Filmworks