Toegankelijkheid

Skip to main content

Yu-Gi-Oh! 1 - Het hart van de kaarten (DVD)

DVD: Yu-gi-oh! 1 - Het Hart Van De Kaarten

Uitgever: Indies Home Entertainment
Speelduur: 66 minuten

Afleveringen

  • 1. Het hart van de kaarten
    Yugi en zijn vrienden zijn vervuld van opa's collectie Duel Monsters kaarten, maar als de beste duellist en meedogenloze magnaat Kaiba, opa ontvoert om de zeldzame Blue Eyes White Dragon te krijgen, moet Yugi het opnemen tegen Kaiba in een ultieme Duel Monsters krachtmeting om zijn opa te wreken.

  • 2. Eén handschoen, twee sterren
    Yugi en zijn vrienden houden zich vandaag niet bezig met het bijschaven van hun duelvaardigheden, maar kijken hoe Weevil en Rex Raptor het tegen elkaar opnemen op het Regionale Duel Monsters Kampioenschap. Als Yugi een pakje opent van de Duel Monsters schepper, Maximillion Pegasus, wordt hij gedwongen hem te ontmoeten in het mysterieuze schaduwrijk, waar alle monsters en magie werkelijkheid zijn. Yugi verliest en Pegasus eist als prijs de ziel van Yugi's opa op. Yugi moet naar het Duel Koninkrijk afreizen en het toernooi van Pegasus winnen, als hij zijn opa ooit nog terug wil zien!

  • 3. De reis naar het duel koninkrijk
    Yugi geeft één van zijn starchips aan Joey, zodat hij aan boord kan gaan van de boot, die naar het Duel Koninkrijk gaat. Hij wil daar gaan duelleren en de prijzenpot winnen, om het gezichtsvermogen van zijn zusje te redden. Tea en Tristan klimmen stiekem aan boord om hun vrienden te vergezellen. Als bekend wordt dat Yugi degene was, die de wereldkampioen Kaiba heeft verslagen, probeert de gluiperige Weevil Yugi's deck te verpesten, door zijn beste kaarten overboord te gooien.

Bestel bij Bol.com

Indies