Toegankelijkheid

Skip to main content

Engie Benjy 3 - Help ons, Engie Benjy! (DVD)

DVD: Engie Benjy 3 - Help ons, Engie Benjy!

Uitgever: Moefie Klub
Speelduur: 30 minuten
Jaar: 2002
 
Omschrijving
 
"En, wat gaan we doen, Daan?' vraagt Engie Benjy iedere keer wanneer het Engie Reparatie Team een probleem tegenkomt. En zoals altijd heeft Daan, de pratende auto, het juiste antwoord in zijn handige rode boekje staan.
 
Engie Benjy en zijn team wonen in een wereld vol verrassingen, waar echt alles kan gebeuren! Iedere dag is weer een avontuur voor Engie, Daan en hond Joppie als ze er met het reparatieteam op uit trekken om de wereld te helpen. Zo heeft Ad Astronaut hulp nodig om het ruimteschip te verven en is Piloot Piet in de war omdat het vliegtuig niet thuis wil komen omdat hij een nieuwe vriend heeft om mee te spelen. Ook moet Engie Benjy Bus onopvallen de garage in krijgen omdat Bus zich voor zijn grote, blauwe vlek schaamt.
 
Engie Benjy is een vrolijke en kleurrijke TV serie voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De serie bevat eenvoudig te begrijpen verhalen, over fantasierijke voertuigen. En Engie Benjy, Joppie de hond en Daan, de auto van Engie, spelen en werken altijd samen, en weten altijd een oplossing te vinden voor een probleem!
 
Afleveringen
  • Vuile ramen
  • Joppie wisselt
  • Boodschap voor Motor

Bestel bij Bol.com

Moefie Klub