Toegankelijkheid

Skip to main content

Disclaimer

Disclaimer

Inleiding 
 
KinderTV Geheugen is ontstaan met als doel de Kinder- en jeugdseries die vanaf het begin van de Nederlandse televisie werden uitgezonden weer zichtbaar te maken met de meest complete informatie.

Deze website is absoluut niet commercieel maar gemaakt als centraal punt waar iedereen zijn herinneringen kan ophalen met dat stukje jeugdsentiment waar je voor op mocht blijven.

KinderTV Geheugen brengt op deze manier ook een ode aan de programmamakers, componisten, schrijvers, omroepen, producenten, acteurs, actrices en andere belangrijke personen die bijgedragen hebben tot het maken en uitzenden van deze series of films. 
  
 
Het materiaal
 
Al het materiaal op deze website is afkomstig van internet, boekjes, dvd's en opgenomen programma's van televisie. Deze zijn kwalitatief zodanig op de website gepubliceerd dat distributie voor commerciële doeleinden van dit materiaal geen enkele zin heeft.


KinderTV Geheugen realiseert zich dat een aantal van deze beeldmaterialen zonder toestemming van de rechthebbende zijn gepubliceerd en vraagt daarom via deze weg nogmaals toestemming aan de rechthebbende. KinderTV Geheugen doet dit op deze manier omdat het moeilijk te traceren is wie die rechthebbende zijn.

Wanneer u voor iets geen toestemming wilt verlenen kunt u dit aangeven d.m.v. een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna KinderTV Geheugen direct het gepubliceerde materiaal zal verwijderen. KinderTV Geheugen respecteert uw wens...

Wanneer er wel ingestemd wordt zal KinderTV Geheugen graag de copyrightgegevens onderaan de pagina vermelden met een eventuele link naar uw organisatie.


Bij voorbaat dank namens KinderTV Geheugen en alle bezoekers van deze website.

 

1952 • 1955 • 1956 • 1957 • 1958 • 1959 

 1960-1969 ⇒