Toegankelijkheid

Skip to main content

Content overnemen

Content overnemenMag ik afbeeldingen en teksten van KinderTV Geheugen gebruiken voor mijn eigen website, publicatie, etc?

Hoewel de screenshots op deze website in de meeste gevallen door KinderTV Geheugen zelf gemaakt zijn, ligt het auteursrecht bij de producent van de serie of film, en zal hier om toestemming gevraagd moeten worden.

Creative Commons Licentie

Op alle inleidende teksten die op KinderTV Geheugen staan is de Creative Commons licentie van toepassing zoals deze hierboven is afgebeeld: teksten mogen worden overgenomen, mits duidelijk vermeld wordt dat deze afkomstig zijn van KinderTV Geheugen, niet voor commerciële doeleinden wordt gebruikt, niet worden gewijzigd en alleen worden overgenomen als deze worden gepresenteerd met een identieke licentie. KinderTV Geheugen stelt het op prijs wanneer teksten worden overgenomen volgens de Creative Commons licentie, dit wordt gemeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het gebruik van teksten voor commerciële doeleinden kan eveneens contact worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Uitleg iconen

BY

Naamsvermelding: De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever aangegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).

NC

Niet-commercieel: De gebruiker mag het werk niet voor commerciële doeleinden gebruiken.

ND

Geen afgeleide werken: De gebruiker mag het werk niet bewerken.