Toegankelijkheid

Skip to main content

Big Time Rush (2010-2013)

Big Time RushWanneer de vier hockeyers Kendall, James, Carlos en Logan door de wereldberoemde producer Gustavo Rocque naar Los Angeles worden gehaald om een nieuwe populaire boyband te creeëren, weten ze niet wat hun overkomt. Ze komen te wonen in een schitterend apartementencomplex vlakbij het Palmwoods Hotel. Daar kunnen ze lekker chillen bij het bijbehorende zwembad om zo de aandacht te krijgen van de mooie dames die daar rondlopen. Alles waar ze maar van konden dromen is aanwezig, maar ze zijn er vooral om ook hun muzikale droom te verwezelijken. Gustavo was lange tijd heel succesvol maar heeft al ruim negen jaar geen hit meer gehad.

Big Time RushMet de komst van de jongens uit Minnesota hoopt hij als producer weer naar de top te stijgen. Ook al doen de jongens hun uiterste best en hebben ze naar eigen mening echt een hit te pakken, is het volgens Gustavo meestal helmaal niks. Wanneer de groep hem dan probeert te overtuigen van zijn ongelijk, dat meestal gepaard gaat met Gustavo's woedeuitbarstingen, vindt hij het liedje toch best goed. De jongens zijn dag in dag uit druk met zingen, dansen en het opnemen van muziekvideo's en komen zo ook terecht in de meest vreemde, grappigste en hopeloze situaties. Al snel komen ze er achter dat het leven van een popster niet altijd glitter en glamour is.

Door hun vastberadenheid en gebruik te maken van hun talenten komt het altijd weer goed, ze maken zelfs een plaat met Snoop Dogg.

 

Informatie

Aantal afleveringen
74 + 1 televisiefilm

Uitgezonden door
Nickelodeon (29 mei 2010 - 15 november 2013 / vanaf 16 november 2013 regelmatig herhalingen)

Scenario
Scott Fellows
Jed Spingarn
Mark Fellows
Keith Wagner
Ron Holsey
Lazar Saric
Dave Schiff
Jessica Gao

Muziek
Dusty Moon
Guy Moon

Regie
Scott Fellows
Carlos González
Jonathan Judge
Jonathan A. Rosenbaum
David Kendall
Joe Menendez
Paul Lazarus
Savage Steve Holland
Stewart Schill

Producent
Marjorie Cohn
Scott Fellows
Audra Rodgers
Lazar Saric
Deb Spidell
Debra Spidell
Jed Spingarn
Joanne Toll

Nederlandse stemmenregie
Beatrijs Sluijter

 


Publicatiedatum: 29 mei 2012
Laatste aanvulling: 3 februari 2018

© Nickelodeon/Wim Pel Producties

Jaren 10, Nickelodeon, 2010, Just Meijer, Beatrijs Sluijter