Toegankelijkheid

Skip to main content

Asterix (5-DVD box)

DVD: Asterix - 5 DVD-box

Uitgever: Bridge Entertainment Group
Speelduur: 368 minuten (5 discs)
Datum: 25 oktober 2011
Extra: Geen

Disc 1 - Asterix de Galliër
Zo'n vijftig jaar vóór Christus was Gallië bezet door de Romeinen. Echter een klein Gallisch dorpje blijft moedig weerstand bieden aan de overweldigers. Asterix de krijger en Obelix de steenhouwer hebben een geheim middel dat hun bovenmenselijke krachten geeft: de toverdrank van Panoramix de druïde.

Disc 2 - Asterix en Cleopatra
Caesar is uiterst gecharmeerd van Cleopatra, de koningin van Egypte. Speciaal haar neusje vindt hij zo aardig. Maar hij verwijt haar wel dat haar volk decadent is. Dit irriteert Cleopatra zo, dat ze hem beloofd binnen drie maanden een prachtig paleis te bouwen. Onmogelijk natuurlijk, tenzij...  

Disc 3 - Asterix en de helden
De trotse Ceasar voelt zich belagelijk gemaakt en gekleineerd. Hij weigert toe te geven als zijn onderdanen hem proberen te overtuigen dat alleen een wonder hem nog kan helpen. Ceasar wil niet buigen voor de Galliërs, maar heeft niet op de toverdrank van druïde Panoramix gerekend die Asterix, Obelix en de rest van de dorpelingen bovenmenselijke krachten geeft!

Disc 4 - Asterix contra Caesar
Als blijkt dat Walhalla en Tragicomix in handen van de Romeinen zijngevallen, zetten Asterix en Obelix onverschrokken de achtervolging in. Na allerlei avontuurlijke omzwervingen komen zij bij het Colosseum in Rome. Daar zullen Walhalla en Tragicomix ter gelegenheid van Caesars feest voor de leeuwen geworpen worden, tenminste als Asterix en Obelix niet op tijd komen.

Disc 5 - Asterix en de Britten
Evenals in Gallië, bestaat er in Brittania een dorpje dat dapper weerstand biedt tegen de romeinse aanvallen. Een van de strijders uit het dorpje is Anteclimax, een neef van onze held Asterix. Omdat het dorpje bijna zwicht onder de Romeinse druk, besluiten ze de hulk in te roepen van Asterix en de Gallische toverdrank.

Bestel bij Bol.com

Bridge Entertainment