Toegankelijkheid

Skip to main content

Mickey Mouse Clubhuis - Verzamelbox (Kerst Editie) (DVD)

DVD: Mickey Mouse Clubuis - Verzamelbox (kerst Editie)

Uitgever: Walt Disney Studios Home Entertainment
Datum: 2016

Beschrijving

Mickey redt de kerstman
Span de rendieren voor de slee, en maak je klaar om deze feestdagen samen met Mickey en al zijn vriendjes te vieren in een vrolijk avontuur. Wanneer de slee van de Kerstman bovenop de Maretak Berg kapot gaat, snellen Mickey en Donald hem te hulp. De groep speelt verstoppertje met de beste verstopper ter wereld: Donald Duck! En Goofy heeft hulp nodig om een verdwaald baby-vogeltje terug te brengen naar z'n moeder in het bos. Beleef deze drie hilarische avonturen over het helpen van anderen, en ontdek dat goede vrienden het mooiste geschenk is dat je kan krijgen. Open de deur naar Mickey's clubhuis voor erstpret voor het hele gezin.

Mickey's vrolijke verhalenboek
Laat je fantasie de vrije loop wanneer je Prinse Daisy redt, Minnie wakker maakt en de vervelende Pete te slim af bent tijdens een wedstrijd door het bos. Beleef samen met Mickey en de clubhuis-vriendjes drie leuke en sprookjesachtige avonturen barstensvol plezier, onvergetelijke muziek, en verbluffende mouse-magie.

Mickey's feest
Iedereen is uitgenodigd voor het Halloweenfeest van Grote Pete. De vriendjes moeten de Toren bereiken voordat het volle maan is, anders sluiten de hekken en zal het feest over zijn voor het zelfs maar is begonnen. Komen ze op tijd door de mistige bossen heen, voorbij het Snoepveld en over de ophaalbrug? Met jouw hulp, en de juiste muis-doe-dingen, redden ze het misschien wel!

Bestel bij Bol.com

Disney