Toegankelijkheid

Skip to main content

Bassie & Adriaan - Alle speelfilms! (DVD)

DVD: Bassie & Adriaan - Alle Speelfilms!

Uitgever: Bridge Entertainment Group
Speelduur: 1320 minuten (8 discs)
Datum: 19 mei 2009
Extra: Geen

Disc 1 - De Plaaggeest 

"De Plaaggeest" is het eerste TV-avontuur van Bassie en Adriaan. Door die Plaaggeest beleven de clown en acrobaat hele spannende, maar ook hele leuke avonturen. Het begint met de wekker die niet afloopt waardoor Bassie en Adriaan zich verslapen en hun circus kwijt raken. Om aan geld te komen gaan ze werken bij een bakker, op een school en in een garage maar dat valt niet mee. De Plaaggeest probeert ze op allerlei manieren te plagen.     

Disc 2 - Het geheim van de sleutel 

Door een misverstand geven de boeven B1 en B2 een sleutel aan Bassie en Adriaan. Deze sleutel is van een kluis waar de boeven diamanten in verstopt hebben die zij gestolen hebben. B1 en B2 krijgen de opdracht van hun baas om de sleutel terug re krijgen. Zelfs als Bassie en Adriaan nietsvermoedend met vakantie naar Spanje vertrekken, gaan de boeven achter ze aan.     

Disc 3 - De diamant 

Bassie en Adriaan schrikken zich een hoedje als ze ervan verdacht worden een diamant te hebben gestolen. Omdat de echte boeven zich vermomd hebben als Bassie en Adriaan is het heel moeilijk om hun onschuld te bewijzen. Er zit niets anders op dan de echte boeven op te sporen. Hun spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen voor heel veel geld. Bassie en Adriaan moeten een list verzinnen om dat te voorkomen, maar zal dat ze lukken?     

Disc 4 - De huilende professor 

Een gemene professor heeft een gas gemaakt waarvan iedereen gaat huilen. Bassie en Adriaan willen de professor opsporen en het griengas onschadelijk maken. Dankzij hun nieuwe vriendje, Robin de robot, komen ze hem al snel op het spoor. Maar ze merken ook al snel dat het opnieuw een heel spannend avontuur gaat worden!     

Disc 5 - Het geheim van de schatkaart 1 

Het circusseizoen is afgelopen en Bassie en Adriaan hebben vakantie. Als ze een bezoekje brengen aan de rommelmarkt, komen ze per ongeluk in het bezit van een schatkaart. De aanwijzingen op de kaart leiden naar de Canarische Eilanden, en Bassie en Adriaan besluiten om op het vliegtuig te stappen en de schat te gaan zoeken. Helaas merken ze niet dat de Baron, B2 en Vlugge Japie hen zijn gevolgd. De slechteriken zijn van plan om de schatkaart te stelen, zodat ze de schat zelf kunnen vinden! Zouden Bassie en Adriaan daar een stokje voor kunnen steken?     

Disc 6 - Het geheim van de schatkaart 2

Bassie en Adriaan zijn per ongeluk in het bezit gekomen van een schatkaart en besluiten de verborgne schat op te sporen. Aanwijzingen op de kaart leiden naar de Canarische eilanden. Dus Bassie en Adriaan stappen op het vliegtuig en gaan het avontuur tegemoet. Maar de boeven B2, vlugge Japie en hun baas de Baron, blijken hen gevolgd te zijn. En deze slechterikken hebben een plan: de schat voor de neus van Bassie en Adriaan wegkapen!

Disc 7 - De verdwenen kroon 

De Baron, B2 en Vlugge Japie zijn uit de gevangenis ontsnapt en houden zich schuil in een verlaten kasteel. Van daaruit beramen ze een plan om een kostbare kroon uit het plaatselijke museum te stelen. Ze willen daar een miljoen losgeld voor vragen en ook Bassie en Adriaan in de val laten lopen! Voor onze vrienden begint een race tegen de klok om de boeven op te sporen. Ze beleven een spannend avontuur waaraan zelfs helicopters en onderzeeboten te pas komen! maar zal het hen ook lukken om de kroon te vinden?     

Disc 8 - De verzonken stad 

Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten onze twee vrienden te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt, en wel op heel originele wijze, hun uiterste best de boeven in de val te lokken...

Bestel bij Bol.com

Bridge Entertainment