Toegankelijkheid

Skip to main content

Bassie & Adriaan - De Theater Box (DVD)

DVD: Bassie & Adriaan - De Theater Box

Uitgever: Bridge Entertainment Group
Speelduur: 270 minuten (5 discs)
Datum: 10 september 2009

Extra 

  • Karaokeliedjes "Jimmy" en "Geronimo"
  • Biografieën     

Disc 1 - Lachspektakelshow 

Als Bassie uitlegt hoe de Bassie & Adriaan films gemaakt worden, schateren de kinderen van de lach. Als Bassie voor Adriaan een taart goochelt, gieren de kinderen in de zaal van de lach. Zelfs als Bassie een glaasje limonade drinkt, liggen de kinderen in de zaal krom van het lachen!     

Disc 2 - Live! 

"Live!" is een gevarieerde show die Bassie en Adriaan jaren lang in de Nederlandse theaters brachten, maar die nog nooit op TV is geweest. Ze nemen je mee naar een prachtige droomwereld van Bassie, waarin ze praten en zingen met dieren. Bassie laat een grote goocheltruc zien die op toveren lijkt en het word spannend als ze de plaaggeest proberen te vangen.     

Disc 3 - Zing mee met Bassie & Adriaan 

De leukste en gezelligste liedjes van Bassie & Adriaan kun je nu meezingen met deze karaoke-dvd. Onder andere met de volgende liedjes: ‘Spoken bestaan niet’, ‘Eén, twee, drie is uno, dos, tres’, ‘Alles is voor Bassie’ en natuurlijk ook het overbekende liedje ‘Hallo vriendjes’     

Disc 4 - 25 jaar feest met 25 liedjes 

Zing mee met Bassie en Adriaan! De 25 leukste liedjes op 1 dvd... dat belooft één groot liedjesfeest te worden!     

Disc 5 - 25 jaar theater 

Bassie en Adriaan reisden jarenlang met hun lachspektakelshow door heel Nederland en lieten miljoenen kinderen genieten van hun vrolijke liedjes en leuke scènes. Speciaal voor deze dvd hebben Bassie en Adriaan de aller-leukste liedjes en scènes voor jullie opgenomen.

Bestel bij Bol.com

Bridge Entertainment