Toegankelijkheid

Skip to main content

Bassie & Adriaan - Op reis box (DVD)

DVD: Bassie & Adriaan - Op Reis Box

Uitgever: Bridge Entertainment Group
Speelduur: 720 minuten (8 discs)
Datum: 19 januari 2010

Extra 

  • Karaoke liedjes
  • Bloopers
  • Droomwereldjes     

Disc 1 - Europa 1: Op zoek in Nederland en Frankrijk 

Een onbekende man vraagt aan Bassie & Adriaan of ze pakjes willen opsporen in Nederland en Frankrijk. Om die pakjes te vinden moeten ze eerst vreemde raadsels oplossen. Op hun speurtocht naar de pakjes reizen ze door heel Nederland en Frankrijk en ontdekken daar mooie en interessante plaatsen. Maar ze merken niet dat de Baron, Handige Harry en B100 ze in een hinderlaag proberen te lokken.     

Disc 2 - Europa 2: Op zoek in Wales en Portugal 

Bassie en Adriaan reizen kris kras door de mooiste delen van Groot-Brittannië, op zoek naar een pakje. B100 is op zoek naar Bassie en Adriaan, maar heeft pech. Net als hij ze vindt, reizen ze verder naar Portugal. Daar volgen ze de weg, die een wijndruif af moet leggen om port te worden. Via de hoofdstad Lissabon komen zij in de wijnstreek. Vandaar varen ze met een speciale boot naar Porto en ontdekken bijzondere dingen. Maar ze hebben niet in de gaten dat de Baron een valstrik voorbereidt...     

Disc 3 - Europa 3: Op zoek in Ierland en Italië 

Bassie en Adriaan vliegen met een watervliegtuig, varen met een kano en rijden met een huifkar door een prachtig Iers landschap om een pakje op te sporen. Op hun zoektocht ontdekken ze niet alleen dat Ierland heel mooi is, maar maakt Bassie ook kennis met geheimzinnige kleine mannetjes. Het avontuur wordt nog spannender wanneer ze een brief krijgen om naar Italië te gaan. Want daar zijn de Baron en Handige Harry ook om voorbereidingen te treffen voor een hinderlaag!     

Disc 4 - Europa 4: Op zoek in Duitsland en Griekenland 

Bassie en Adriaan gaan op zoek naar een pakje in Duitsland en dat vindt Bassie leuk, want die heeft wel zin in een reisje langs de Rijn. Maar Bassie ontdekt niet dat Handige Harry een zender in zijn walkman heeft gebouwd en dat de boeven hem nu kunnen volgen op een speciaal beeldscherm. Zo zien de boeven ook dat Bassie en Adriaan naar Griekenland reizen. Daar moeten ze een pakje opsporen met behulp van een zeilboot. Hierdoor zien ze veel van Griekenland, maar ze weten niet dat er een duiker onder hun boot is en dat kan nog wel eens heel gevaarlijk worden!     

Disc 5 - Europa 5: Op zoek in Denemarken en België 

Bassie en Adriaan zijn in Denemarken. Daar zullen ze het pakje ontvangen uit de handen van een kindervriend, maar wie is dat? Als Bassie tijdens de zoektocht door Denemarken een Vikingschip ziet, denkt hij dat hij droomt. Maar als hij plots B100 ziet, weet hij dat hij klaarwakker is. Na Denemarken gaan Bassie en Adriaan naar België. Op weg daar naar toe hebben ze het ontzettend naar hun zin. Ze reizen namelijk met een heteluchtballon. Vanuit de luchtballon kijken ze uit over mooie Belgische steden en dorpen. Maar ze zien niet dat onder de ballon B100 een hinderlaag voorbereidt...     

Disc 6 - Europa 6: Op zoek in Spanje en Luxemburg 

Als Bassie en Adriaan in Madrid zijn, horen ze dat het pakje in de buurt van Valencia moet liggen. Ze reizen daar direct naartoe. Maar de Baron is er eerder en die bereidt een gemeen plan voor. En wat voor plan dat is? Daar komen Bassie en Adriaan achter als ze na veel omzwervingen in Luxemburg komen. Daar maken ze niet alleen kennis met de Baron, B100 en Handige Harry, maar ze komen ook te weten wie de geheimzinnige opdrachtgever is.     

Disc 7 - Op reis door Amerika 1 

Bassie en Adriaan winnen in een TV quiz een reis voor twee personen naar Amerika. Maar Bassie en Adriaan gaan niet alleen naar Amerika, ze worden gevolgd door de Baron, Handige Harry en B100. Die boeven willen Bassie en Adriaan in de val laten lopen en dat zorgt voor een spannend avontuur waarin ook veel gelachen wordt. Het avontuur is gefilmd op de mooiste plekjes van Curacoa, new York, Washington, San Francisco, het Yosimeti park, de Daeth Valley en Las Vegas. Het is een avontuurwaar groot en klein veel plezier aan beleeft.     

Disc 8 - Op reis door Amerika 2 

Bassie en Adriaan winnen in een TV quiz een reis naar Amerika. Daar bezoeken ze de mooiste en interessantste plekken, zoals het indianenreservaat in Monument Valley, Hollywood, het eiland Sint Maarten en Bryce Canyon. Ook bezoeken ze alle pretparken van Florida! Wat ze niet weten, is dat ze worden achtervolgd door de Baron, Handige Harry en B100. De boeven proberen Bassie en Adriaan in de val te lokken, wat zorgt voor spannende en grappige avonturen!

Bestel bij Bol.com

Bridge Entertainment