Toegankelijkheid

Skip to main content

Anne of Green Gables - Trilogy (DVD)

DVD: Anne Of Green Gables - Trilogy

Uitgever: Lime Lights Pictures
Speelduur: 780 minuten (5 discs)
Datum: 26 september 2013

Beschrijving

Anne of Green Gables
We maken kennis met Anne Shirley, een 11- jarig weesmeisje, dat door een misverstand in het gezin van Marilla en Matthew Cuttbert terechtkomt. Het echtpaar wilde echter een jongen adopteren die hen zou kunnen helpen op “Green Gables” hun boerderij in Avonlea, een dorpje op Prince Edward Island. De roodharige Anne past zich wonderwel snel aan en geniet met volle teugen van het leven op Green Gables.

Anne of Green Gables - The sequel
Anne groeit op tot een avontuurlijke jonge vrouw met een sterke wilskracht. Zij geniet van haar vriendschap met Diana, Jane en Ruby en verfoeit Gilbert, die het niet kan laten haar met haar rode haar te plagen. Desondanks wordt ze verliefd op Gilbert en alles wijst erop dat zij een gelukkige toekomst tegemoet gaat…

Anne of Green Gables - The continuing story
In het derde en laatste deel van deze trilogie, gaat Gilbert aan het werk in een ziekenhuis in New York City. Anne probeert tevergeefs bij allerlei uitgevers haar boek te laten publiceren. Wanneer ze allebei ontgoocheld naar Avonlea terugkeren, woedt in Europa de Eerste wereldoorlog in volle hevigheid. Gilbert besluit om aan het front te gaan vechten. Wanneer Anne alle contact met Gilbert verliest, vertrekt ze naar Frankrijk om hem te gaan zoeken.

Extra

  • Originele audiotrack
  • Achter de schermen
  • Missing scenes
  • Lost footage
  • New documentaries

Bestel bij Bol.com

Lime Lights Pictures