Toegankelijkheid

Skip to main content

Backyardigans, The - Holbewoners (DVD)

DVD: Backyardigans, The - Holbewoners

Uitgever: Roughtrade
Speelduur: 90 minuten
Jaar: 2004
 
Afleveringen
 
 • Race rond de wereld
  Het is de dag van de race en Austin is er klaar voor. In tegenstelling tot zijn vrienden (en rivalen) Pablo, Tyrone en Uniqua, heeft hij nog nooit een gouden medaille gewonnen. Zal het hem dit keer wel lukken om als eerste over de finish te komen?
 • Het voetbalmonster
  Pablo is een luidruchtig Voetbal-bal-monster dat de voetballen uit de gymzaal gekidnapt heeft en vasthoudt in zijn kasteel. Uniqua is een nononsense detective. Zij en haar cliënt Tyrone moeten het kasteel binnen zien te komen om Tyrones gekidnapte voetballen te redden. Zal het ze lukken zonder dat ze zelf in monsters veranderen?
 • Holbewoners
  Pluizige bontjes en primitieve uitvindingen: dat moet de ijstijd zijn! Tasha en Austin wonen en een grot bovenop een berg en nodigen de andere holbewoners uit voor een feestje. Slechts gekleed in dierenhuiden met op de achtergrond een kampvuurtje bouwen ze het beste feestje allertijden!
 • Een perfecte kop thee
  Tasha is van mening dat het tijd is voor een theekransje. De anderen (Tyrone, Pablo en Uniqua) vinden dit echter niet spannend genoeg. Maar na een gevaarlijke reis door de jungle op zoek naar theeblaadjes, het infiltreren in het paleis van de Ming Dynastie voor theekopjes en een hals-over-kop race om kokend water te halen uit een geiser, veranderen ze misschien nog wel van mening.

Bestel bij Bol.com