Toegankelijkheid

Skip to main content

Backyardigans, The - De Water Polka Cowboys (DVD)

DVD: Backyardigans, The - De Water Polka Cowboys

Uitgever: Roughtrade
Speelduur: 90 minuten
Jaar: 2008
 
Afleveringen
 
 • Het water van de Nijl
  Tasha is een Egyptische prinses. Tyrone, Pablo en Austin zijn haar bedienden. Alleen door drie waardevolle geschenken te brengen aan de Sfinx Uniqa kan de prinses een einde maken aan de verschrikkelijke droogte die Egypte teistert. Zullen de prinsen de wateren van de Nijl weer doen vloeien?

 • Ridders zijn slim, sterk en dapper
  Een ridderverhaal dat draait om big-band swing. Koningin Tasha stuurt Uniqua door het mistige bos om een bericht over te brengen aan Austin in zijn kasteel aan de andere kant. Als Uniqua langs de elandv an mist en de bewaker komt wordt ze misschien wel geridderd!

 • De vikingreis
  Pablo, Tyrone, en Uniqua zijn Vikingen van de zeven zeeën. Op zoek naar nieuwe kunsten komen ze wild water en een zeemeermin tegen die hen de weg verspert. Zullen ze nieuwe gebieden ontdekken en hoe zullen ze het nieuwe land gaan noemen?

 • De Water Polka cowboy's
  Tyrone is een cowboy polka muzikant. Met zijn tuba is hij op weg naar Cheyenne Polka Palaceom daar te spelen bij Herman de Worms surpriseparty. Onderweg ontmoet hij nog meer polkanisten en met hen vormt hij een bandje, en proberen ze uit de moeilijkheden te blijven. Komen ze nog op tijd op het feestje?

Bestel bij Bol.com