Toegankelijkheid

Skip to main content

Robin Hood Trilogy (DVD)

DVD: Robin Hood Trilogy

Uitgever: Dutch Filmworks
Speelduur: 296 minuten (3 discs)
Extra: Geen

Disc 1 - The movie

Robin keert terug naar huis maar ontdekt dat zijn land is gestolen door Robert de Lisle, een Franse ridder die de bescherming geniet van de Sheriff van Nottingham. Gedwongen zijn leven als edelman op te geven, vlucht Robin naar Sherwood Forest, waar hij vriendschap sluit met Little John en zijn vrienden. Met zijn nieuw gevormde bende bindt Robin Hood de strijd aan tegen het onrecht...

Disc 2 - Quest for the crown

Een mysterieuze boodschapper brengt schokkend nieuws naar Sherwood Forest: koning Richard Leeuwenhart is overleden. Robin vermoedt dat dit een leugen is en gaat op onderzoek uit. Ondertussen spannen de verraderlijke prins John en de sheriff van Nottingham samen om Robin de moord op een lid van de koninklijke familie in de schoenen te schuiven. Lukt het Robin om de kroon de beschermen en zijn onschuld te bewijzen?

Disc 3 - Greatest adventure 

De sheriff van Nottingham heeft een plannetje bedacht om broeder Tuck uit de weg te ruimen. De olijke pater is hem namelijk een doorn in het oog. Net wanneer de mannen van de sheriff broeder Tuck in Sherwood Forest aanvallen, schiet Robin Hood hem te hulp. Dat is het begin van een vriendschap voor het leven!

Bestel bij Bol.com

Dutch Filmworks