Toegankelijkheid

Skip to main content

Avatar: De Legende van Aang - Natie 1: Water 1 (DVD)

DVD: Avatar: De Legende Van Aang - Natie 1: Water 1

Uitgever: Universal Pictures
Speelduur: 92 minuten
Jaar: 2005

Beschrijving

Een hele tijd geleden... was de macht over de wereld verdeeld over 4 grote naties; Aarde, Vuur, Water en Lucht. De enige die controle heeft over alle vier de elementen is de Avatar. Avatar keert terug op aarde op zoek naar spanning, avontuur en plezier! Hij maakt nieuwe vrienden, wordt op een voetstuk geplaatst en achtervolgd door de Vuurnatie... Kan Aang zijn lotsbestemming vervullen en de wereld redden?

Afleveringen

 • De jongen in de ijsberg
  Katara en Sokka, een broer en zus van de waterstam van het Zuiden, ontdekken een twaalfjarige jongen die in een ijsberg gevangen zit. Zou dit de Avatar kunnen zijn waar de wereld op heeft gewacht?
 • De terugkeer van Avatar
  Prins Zuko, een jong lid van de Vuurmarine wiens levensmissie het is om Avatar te vangen, volgt Aang naar het dorp van de waterstam van het Zuiden waar Katara en Sokka wonen.
 • De luchttempel van het Zuiden
  Aang wil Sokka en Katara graag de luchttempel laten zien waar hij is grootgebracht, maar hij ontdekt dat de tempel anders is dan in zijn herinnering.
 • De Kyoshi krijgers
  Als de inwoners van een klein eiland ontdekken dat Aang de Avatar is, behandelen zij hem als een beroemdheid en dat leidt uiteindelijk tot problemen!

Bestel bij Bol.com

Universal