Toegankelijkheid

Skip to main content

Avatar: De Legende van Aang - Natie 1: Water 5 (DVD)

DVD: Avatar: De Legende Van Aang - Natie 1: Water 5

Uitgever: Universal Pictures
Speelduur: 96 minuten
Jaar: 2005

Beschrijving

Een hele tijd geleden... was de macht over de wereld verdeeld over 4 grote naties; Aarde, Vuur, Water en Lucht. Elke natie had een eigen groep mensen die leiding gaf en controle hadden over de kracht van hun natie. De machtigste op aarde is de Avatar. In deel 5 ontdekt Aang, voorbestemd om de vrede op aarde terug te brengen door alle vier de elementen te beheersen, een stam van nep Luchtmeesters en komt hij, tegen wil en dank, in contact met een Watermeester die hem de nodige kennis van het waterbuigen kan bijbrengen. Ook wordt hij wederom rechtstreeks geconfronteerd met de krachten van de Natie Vuur.

Maar dit keer is er bij de Natie Vuur sprake van onderling verraad! De Noordelijke luchttempel: Na geruchten over overlevende Luchtmeesters, reizen de kinderen naar de Noordelijke Luchttempel om ze met eigen ogen te zien.De watermeester: De kinderen bereiken de Noordelijke Waterstam en Aang en Katara gaan op zoek naar een Watermeester. Ondertussen plant Zhao een aanval en vervolgt Zuko zijn zoektocht naar de Avatar.

Afleveringen

  • De slag om het Noorden Deel I
    De Noordelijke Waterstam bereidt zich voor op een aanval door de vloot van de Natie Vuur van Admiraal Zhao. Aang heeft in het heetst van de strijd moeite om de stad te verdedigen.
  • De slag om het Noorden Deel II
    Zhao's invasie breekt door de buitenste verdedigingslinies van de Noordelijke Waterstam en hij onthult een sinister plan om de stad te vernietigen.

Bestel bij Bol.com

Universal