Toegankelijkheid

Skip to main content

Carlo & Irene: De Parel van de Woestijn (1997)

Carlo & Irene: De Parel van de Woestijn

Carlo en Irene besluiten om hun vakantie door te brengen in het betoverende Marokko. Op een kleurrijke lokale markt stuiten ze op een prachtige spiegel die ze niet kunnen weerstaan. Eénmaal terug in hun hotelkamer gebeurt er iets magisch: uit de spiegel verschijnt een fee die hen waarschuwt voor een dreigend gevaar dat hun pad zal kruisen.

Niet lang daarna wordt Irene plotseling ontvoerd door de grootvizier van de sultan, die haar verward met de lang verdwenen prinses Serena. Vastberaden om zijn geliefde terug te vinden, begint Carlo een avontuurlijke zoektocht door de mysterieuze straten van de oude stad. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij geheime doorgangen, exotische markten en ontmoet hij kleurrijke personages die hem zowel helpen als tegenwerken.

Carlo & Irene: De Parel van de WoestijnMet de hulp van de wijze fee, die af en toe uit de spiegel verschijnt om hem te begeleiden, moet Carlo slimme strategieën bedenken om Irene uit de klauwen van de grootvizier te bevrijden. Terwijl de spanning stijgt en Carlo zich een weg baant door intrigerende plaatsen, groeit de kracht van hun liefde en vastberadenheid.

Zal het Carlo lukken om Irene te redden en het naderende gevaar te trotseren, of raken ze voorgoed verstrikt in het web van dit exotische Marokkaanse avontuur?

 

Informatie

Uitgezonden door
RTL4 (28 juni 1997 als onderdeel van Telekids / 8 september 2012)
Yorin (30 maart 2002)

Script
Daphny Muriloff

Teksten liedjes
Carlo Boszhard
Irene Moors

Regie
Bert Johan van Goor
Carlo Boszhard

Producent
Frans-Jan Punt

 


Publicatiedatum: 21 november 2023
Laatste aanvulling: 21 november 2023

© RTL4 / Holland Media House

RTL 4, Jaren 90, Jaren 00, 1997, Jaren 10, Yorin, Daphny Muriloff