Toegankelijkheid

Skip to main content

Hallo K3 (2011-2012)

Hallo K3De meiden van K3 laten zich in deze komische serie van een heel andere kant zien. Na jaren van optredens en televisieprogramma's blijkt dat het leven van een superster niet altijd is wat het lijkt. Net als bij iedereen gaat het wel eens niet altijd zoals je het zou willen, bijvoorbeeld als Karen, Kristel en Josje besluit een woning te delen. Kristel is helemaal niet blij met het verwaarloosde appartement dat Karen via internet heeft gevonden. Het is er vuil en heeft maar twee slaapkamers en dat is nou net een beetje te weinig als je met z'n drieën bent. Geen probleem want Josje heeft een kamer aan de andere kant van de gang in het appartementencomplex gevonden.

Hallo K3Zij heeft ondertussen de knappe Bas leren kennen. Hij woont een verdieping lager en het is onvermijdelijk dat wanneer de andere meiden Bas ook leren kennen ze alle drie stiekem een beetje verliefd op hem worden. De drie meiden maken zowel hilarische als bizarre dingen mee. Zo ziet Karen opeens het gezicht van Elvis in haar boterham wanneer ze op dieet is en denkt daar geld mee te kunnen verdienen, laat Josje de poes van de behulpzame bovenbuurman Marcel ontsnappen en krijgt Kristel de schrik van haar leven als ze bij thuiskomst van haar vakantie ziet dat Karen een vuilstort van het appartement heeft gemaakt.

Gelukkig is Rosie, uitbaatster van koffiebar 'Roze Bottel', er altijd nog om zich met goede raad en een luisterend oor. In 2012 kreeg de serie een vervolg in de bioscoop met de film 'K3 Bengeltjes'.  
 
 

Informatie

Aantal afleveringen
39+

Uitgezonden door
TROS (2 april - 9 juli 2011)
RTL 8 (20 februari - 20 november 2012 / vanaf 22 november 2012 regelmatig herhalingen)

Tekst
Gert Verhulst
Bart Van Leemputten

Muziek
Alain vande Putte
Miguel Wiels
Peter Gillis

Begintune gezongen door
K3

Regie
Bart Van Leemputten

 


Publicatiedatum: 31 maart 2011
Laatste aanvulling: 4 augustus 2021

© Studio 100/TROS/RTL Nederland

TROS, Jaren 10, RTL 8, Studio 100, 2011