Toegankelijkheid

Skip to main content

All Grown Up! (2005-2007)

All Grown Up!Tommy, Dikkie, Phil, Lil en Angelique zijn nu druk bezig met hun tienerleven en ontdekken zichzelf. De serie laat zien hoe ze hun eigen weg zoeken in de wereld en dealen met de uitdagingen van het volwassen worden.

Zo worstelt Tommy met het vinden van zijn passie en heeft Dikkie moeite om zijn angststoornis te overwinnen en te leren genieten van het leven. Phil en Lil groeien uit elkaar en moeten leren om hun eigen identiteit te behouden, terwijl Angelique op zoek gaat naar populariteit en blijkt dat dit niet zo makkelijk is als ze dacht.

All Grown Up!De serie toont de ups en downs van het leven, zoals verliefd worden, verlies ervaren en vriendschappen sluiten en verbreken. De personages maken kennis met nieuwe vrienden, ontmoeten oude bekenden en leren hoe ze om moeten gaan met hun ouders.

All Grown Up! is een nostalgische reis voor de fans van de Rugrats en biedt een kijkje in het leven van de personages die we in onze kindertijd hebben leren kennen. Het is een unieke en verfrissende kijk op het volwassen worden en laat zien dat zelfs al zijn we allemaal opgegroeid, we nog steeds dezelfde persoonlijkheden en gekke gewoontes hebben als toen we klein waren.

 

Informatie

Aantal afleveringen
53

Uitgezonden door
Nickelodeon (1 mei 2005 - 5 februari 2007)

Scenario
David N. Weiss
Scott Gray
Joseph Purdy
J. David Stem
Barbara Herndon
Kate Boutilier 

Muziek
Mark Mothersbaugh
George Acogny

Regie
Ron Noble
Paul Demeyer 

Producenten
Kate Boutilier 
Arlene Klasky

 


Publicatiedatum: 9 augustus 2005
Laatste aanvulling: 12 juni 2023

© Klasky-Csupo / Nickelodeon

Jaren 00, Nickelodeon, 2005, Hetty Heyting, Jan Nonhof, Marlies Somers, Ajolt Elsakkers